Home       Contact       Winkelmandje (0)
 

Voorwaarden

 
 I. Bestelling
 1. Door uw bestelling geeft u te kennen akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden.
 2. Kosten en termijn verzending. Brievenbuspost eur 4,20, Regulier pakket eur 6,95. Groot pakket eur 12,50. Verzending vindt plaats binnen 5 dagen na binnenkomst betaling.
 3. Indien u bij de bestelling kiest voor de optie 'verzenden', rekent het systeem automatisch eur 6,95 voor verzendkosten. Mochten uw verzendkosten hiervan afwijken doordat het pakket bijv. naar het buitenland verzonden dient te worden of door de brievenbus past etc., wordt het verschil achteraf berekend/gecorrigeerd.
 4. Bij de producten wordt vermeld indien de producten onder brievenbuspost of grote pakketpost vallen. Valt een product onder de reguliere pakketdienst dan staat er niets bij.
 

II. Betaling

 1. Alle prijzen in de webwinkel zijn exclusief verzendkosten en inclusief 21% BTW.
 2. Betalingen geschieden via Ideal, Sofort Banking, Giropay of EPS (Mollie). Dit geldt voor alle type bestellingen ... verzenden, opsparen en afhalen. Mocht u echt niet over internet bankieren beschikken, dan kan een verzoek indienen om via bankoverboeking te betalen. De betaling dient dan binnen 3 werkdagen bijgeschreven te zijn. 
 3. In principe ontvang u de bestelling zonder factuur. Mocht u toch graag een factuur willen ontvangen, dan kan dat natuurlijk gewoon. U kunt dit aangeven bij de bestelling onder het kopje 'opmerkingen'. Let op: alle artikelen vallen onder de margeregeling. In de factuur wordt derhalve geen BTW uitgesplitst.

 

III. Levering

 1. Altijd Vrijdag Brocante zal met de grootste zorg de artikelen inpakken en verzenden. Altijd Vrijdag Brocante is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens de verzending door Post.nl. Noch voor het evt. zoekraken van de verzending.
  Altijd Vrijdag Brocante is niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die afnemer of een derde ter zake van de producten mocht lijden.
 2. Indien houtwormsporen aanwezig zijn, ontvangen de producten een anti-houtwormbehandeling met professioneel verdeldingsmiddel. Altijd Vrijdag Brocante kan echter niet garanderen dat de producten 100% houtwormvrij zijn.
 3. Levering geschiedt altijd uitsluitend na betaling.
 4. Komt u de artikelen liever zelf afhalen, dat is dit mogelijk. Geeft u dit even aan bij de bestelling. Altijd Vrijdag Brocante zal daarop contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Bestellingen zijn af te halen in Huissen, Gelderland. Afgehaalde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
 5. Wilt u de artikelen laten bezorgen, dan behoort dit tevens tot de mogelijkheden. Altijd Vrijdag Brocante bezorgt zelf niet (tenzij in overleg kleinmeubelen) maar kan u hiertoe in contact brengen met een ervaren en betrouwbaar transportbedrijf dat uw aankopen met uiterste zorg zal behandelen. De kosten voor het bezorgen zijn afhankelijk van de afmetingen van het artikel en het aantal te overbruggen kilometers. Het artikel kan niet eerder afgehaald worden door transporteur bij Altijd Vrijdag Brocante dan dat het artikel volledig betaald is. Voor vrijblijvende prijsindicatie kan gemaild worden.

Altijd Vrijdag Brocante draagt alleen zorg voor het initiële contact tussen partijen en is verder niet verantwoordelijk voor transport en voorwaarden van transport, noch voor evt. schade die ontstaat aan het artikel tijdens transport. Voor verdere voorwaarden/afspraken rondom het transport zal de transporteur u zelf inlichten. Dit wordt rechtstreeks tussen klant en transporteur verder afgestemd. 

 

Basisvoorwaarden transporteur: bezorging vindt plaats op werkdagen of zaterdagen onder kantooruren. Bezorging op begane grond of aanwezigheid van lift. Tevens dient voldoende hulp aanwezig te zijn voor het uitladen/op de plaats zetten. Afleveradres moet goed toegankelijk zijn voor grote bestelbus-/aanhanger combinatie. 

 

Retourzendingen van bezorgingen: kosten van (retour)transport zijn voor uw eigen rekening en te voldoen aan transporteur. V.w.b. het aangekochte artikel: retourzending en verrekening betaling artikel alleen in overleg en op voorwaarde dat artikel in dezelfde staat geretourneerd worden. 

  

IV. Retourzendingen

 1. Houd u alstublieft rekening met het feit dat alle authentieke stukken die verkocht worden door Altijd Vrijdag Brocante gebruikte en oude goederen zijn. Dit impliceert automatisch dat de artikelen in een andere staat verkeren dan nieuwe producten. De artikelen worden altijd waarheidsgetrouw omschreven op de site. Verkleuringen e.d. worden vermeld, maar behoren ook bij brocante/antiek. Dit verschaft hen juist de charme die hen zo geliefd maakt. Heeft u nog vragen over het artikel alvorens u over wilt gaan tot aanschaf, dan beantwoordt Altijd Vrijdag Brocante deze graag. Mocht een artikel onverhoopt toch tegenvallen dan is retourneren altijd bespreekbaar conform onderstaande punten. Uitzondering hierop vormen opgespaarde en van tevoren bezichtigde artikelen. Deze kunnen helaas niet geretourneerd worden.
 2. Retourneren van artikelen kan binnen 14 dagen dagen na ontvangst en uitsluitend na schriftelijk overleg (via e-mail). De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. 
 3. Indien u een bestelling retour zendt, ontvangt u natuurlijk het aankoopbedrag en voldane leveringkosten retour (let wel, hierbij dient voldaan te zijn aan hetgeen in punt 2 hierboven genoemd). Vooropgesteld vanzelfsprekend dat het artikel in dezelfde staat geretourneerd wordt als het verkocht is. 
 4. Voor voorwaarden bij retourneren bij bezorgen, zie punt III, artikel 5 van deze voorwaarden.


V. Opsparen

 1. Om in verhouding tot het artikel hoge verzendkosten uit te sparen, kunnen artikelen ook worden opgespaard (tot een maximum van 10 kilo en maximaal 3 maanden). In dit geval kunt u tijdens de bestelprocedure bij opmerkingen invullen dat u het artikel graag apart wilt laten zetten. Betalingsvoorwaarden zijn zoals hierboven omschreven.
 2. Bij uw laatste bestelling geeft u aan de opgespaarde artikelen graag verzonden te willen hebben. De totale verzendkosten worden dan pas verrekend.
 3. Opsparen is alleen mogelijk bij de kleine artikelen en niet bij de ‘afhaalartikelen’ zoals grote meubels.


VI. Reserveren van artikelen/meubelen

 Als u een artikel wilt reserveren (zonder het daadwerkelijk definitief te bestellen), dan kunt u per email contact met ons opnemen. Vrijblijvend reserveren is alleen mogelijk voor de dag van bezichtiging. Daarbuiten is het artikel gewoon voor verkoop beschikbaar. Andere regelingen zijn alleen in gezamenlijk overleg mogelijk.
Op alle door Altijd Vrijdag Brocante verkochte artikelen zijn de voorwaarden zoals hierboven genoemd van toepassing. Voor alle brocante en antieke artikelen geldt de BTW-margeregeling voor gebruikte goederen.


 

 
Altijd Vrijdag Brocante door ProShops Webwinkels