Home       Contact       Winkelmandje (0)
 

Achter de naam

Omdat het prettig is enigszins te weten wie er achter de naam van de webwinkel zit en bij wie je iets koopt, een korte voorstelronde. 49 jaar geleden werd ik in Nijmegen als derde en laatste kind in ons gezin geboren.
 
Vanaf kinds af aan ben ik altijd al bezig geweest met het gezellig maken en inrichten van het huis. Eerst mijn slaapkamertje bij mijn ouders thuis en later mijn eigen huis. En dit altijd met oude spulletjes. Als klein meisje ging ik op zaterdagochtend op mijn fiets langs de straten. Toen stond het huisvuil nog aan de kant van de weg en daartussen waren de leukste oude dingen te vinden. Het idee dat een item al van iemand anders was geweest, maakte het des te intrigerender.
 
Aan dat heen en weer slepen met meubels e.d., het veranderen van het interieur en mijn voorliefde voor brocante en antiek is niets veranderd. Met de tijd verandert soms mijn smaak, maar oud blijft altijd mijn eerste liefde en speelt altijd de hoofdrol.

Bijna niets is naar mijn mening zo persoonlijk als hoe je je huis inricht. Het is toch het enige plekje (of in ieder geval een van de weinige) dat helemaal alleen van jou is, waar je jezelf kan zijn en tot rust kan komen. Daarom is het ook zo belangrijk het zo in te richten dat het echt je thuis is. En hoe je dat doet, dat is natuurlijk voor iedereen anders. Alles mag en niets moet. Maar als brocante, antiek en landelijke stijl ook jouw favorieten zijn, dan hoop ik dat je af en toe nog eens langs komt bij Altijd Vrijdag Brocante.
 
Debby Rousse
 
 
Niets van deze site mag zonder toestemming van Altijd Vrijdag Brocante gebruikt/gekopieerd worden. Dit geldt voor zowel tekst als foto's.

 

 
Altijd Vrijdag Brocante door ProShops Webwinkels